Törzsvásárlói kártya szabályzat

/Törzsvásárlói kártya szabályzat
Törzsvásárlói kártya szabályzat 2018-02-28T16:05:18+00:00

Bibók Optika Törzsvásárlói kártya szabályzat

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a Bibók Optika által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

A Felhasználó minden esetben a Kibocsátó üzletében jelezheti igényét a kártyára, melyet a regisztráció után a Kibocsátó átad! A kártyaigénylés feltétele egyszeri, minimum 25000 Ft-os vásárlás!

Minden 1000 Ft vásárlás után 100 pont kerül jóváírásra a vásárló kártyájának pontegyenlegében, szemüveg készítés, napszemüveg vásárlás és kontaktlencse folyadék , vásárlása esetén . Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok. Minden vásárlás után 24 órán belül a pontokat a Kibocsátó rögzíti a kártyán, és erről a Felhasználót tájékoztatja.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán (www.facebook.com/bibokoptika ) és Weboldalán (www.bibokoptika.hu) tájékozódhat.

A Bibók Optika fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség

A Bibók Optika Törzsvásárlói kártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya mindig az utolsó vásárlástól számított 2 év időtartamig használható. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok minden elköltött 1000Ft után kerülnek jóváírásra.

A kártyát a tulajdonosa és közvetlen családtagjai használhatják (testvér , szülő, gyermek), a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. A kártyát minden vásárláskor fel kell mutatni, a pontok csak ebben az esetben kerülnek jóváírásra. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán (www.facebook.com/bibokoptika ) és Weboldalán (www.bibokoptika.hu) tájékozódhat.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményét veszi igénybe. Pontlevonásos vásárláskor az értékcsökkentett összegből további pontokat írunk jóvá kártyáján.

A kártyán meglévő pontok meghatározzák a maximális kedvezmény mértékét!

A pontok beváltását a fizetés előtt jelezni kell!

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Kártyáját aktiválhatja és az aktuális kártyaegyenlegéről információt kaphat a Bibók Optika facebook oldalán (http://www.facebook.com/bibokoptika ),és és Weboldalán (www.bibokoptika.hu  valamint telefonszámunkon (06-24/535-550), és személyesen a Bibók Optika üzletében.

Kártya aktiváláskor 1000 pont=1000 Ft ajándékot írunk jóvá kártyáján, melyet legközelebb üzletünkben levásárolhat.

További kedvezmények

Kontaktlencse kedvezmény: A vásárló négy doboz kontaktlencse vásárlás után, az ötödik doboz kontaktlencsét ajándékba kapja. A kedvezmény igénybevételét vásárláskor a vásárlónak jeleznie kell.

Látásvizsgálat: A látásvizsgálat esetén, amennyiben nem történt azonnali vásárlás, a vizsgálat díja 1 pont= 1 forint értékben a kártyaegyenlegen jóváírásra kerül, melyet a vásárló a következő vásárláskor a szabályzat szerint levásárolhat.

Pénzfeltöltés A Bibók Optika kártyára önnek lehetősége van pénzt feltölteni. Az összeg a befizetés alapján feltöltésre kerül a kártyára, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

Igénybevétel helye
:

Bibók Optika

2340 Kiskunlacháza,

Dózsa Gy. út 157.

tel.:06-24-535-550

info@bibokoptika.hu

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint telefonszámunkon (06-24/535-550) és személyesen az üzletben lehet.

Címünk: Bibók Optika 2340 Kiskunlacháza,Dózsa Gy. út 157.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A Bibók Optika tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Törzsvásárlói kártya hűségprogramban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Bibók Optika, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a Bibók Optika marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a Bibók Optika az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére egyszeri 1000 Ft ellenében. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.